Kategoriat
ohjelmat

Veikkauksen etuasiakkuus kantis-pelaajille

Yksi Suomen suosituimmista kanta-asiakasohjelmista on Veikkauksen etuasiakkuus. Tämä tuskin yllättää kun tiedetään miten innokkaita loton pelaajia suomalaiset ovat.

Veikkauksen etuohjelma ei perustu pelaattavaan rahamäärään, sillä vastuullisuusnäkökulmasta se olisi ongelmallista. Sen sijaan tasoja saa pelipäivistä ja pelimuotojen monipuolisuudesta.

Näissäkin vaatimukset ovat maltillisia, ylimmälle eli Kulta-asiakkaan tasolle pääsee jo kolmella kuukausittaisella pelikerralla, kolmesta eri pelikategoriasta. Jo kerran viikossa jätetty lottokuponki riittää Hopea-asikkaaksi nousemiseen.

Lisäksi vaatimuksena hopea- ja kultaetuihin on että pelaamisen hallinnan välineet kuten talletusrajat ovat käytössä.

Veikkauksen edut ovat monipuolisia. Etuasiakasarvonnoissa voi voittaa erilaisia tuotteita, ennen kaikkea suomalaista designia. Veikkauksen rooli urheilun ja kulttuurin tukemisessa puolestaan näkyy alennuksina pääsylippujen hinnoissa.

Esimerkiksi tällä hetkellä golfaamaan pääsee kaksi yhden hinnalla, samoin teatteriin. Salibandyn joulukuun MM-kisoihin saa myös ostaa lippuja etuhintaan. Etuasiakkaaksi kannattaa siis liittyä myös ihmisen joka ei erityisemmin rahapeleistä innostu, mutta käy tapahtumissa aktiivisesti.

Jatkossa on mahdollista että etuasiakkuudesta tulee pelaamisen edellytys. Pakollinen tunnistautuminen on tulossa ainakin peliautomaatteihin.